Clubpresentatie en kledinguitgifte: betrekken, plezier en informeren (vrijdag 17 maart)

Dit jaar zal op 17 maart de clubpresentatie van RWC Ahoy plaatsvinden. Een goed moment om vooruit te kijken op het aanstaande wielerseizoen en de toekomstplannen van RWC Ahoy. Daarnaast een ultieme gelegenheid om je clubgenoten zonder helm te ontmoeten! Ook zal tijdens deze avond de kledinguitgifte plaatsvinden. Wij hebben een interactief en verrassend programma neergezet en hopen ook jou te mogen ontmoeten deze avond. De locatie zal snel bekend worden gemaakt.

Betrekken, plezier en informeren: van pastaparty tot een gave quiz

Het doel van de clubpresentatie dat wij als club hebben gesteld is leden te betrekken bij de club, plezier uit te stralen en onze leden te informeren over de toekomstplannen van RWC Ahoy. Leden hebben de mogelijkheid zich op te geven om van tevoren mee te komen eten. Dit voorprogramma start om 18:00 uur. Je kunt onder het genot van pasta en een drankje gezellig bijpraten. Het officiële programma start om 19:00 uur en eindigt om 20:15 uur. Hierna is er de mogelijkheid om onder het genot van koffie, fris of een biertje na te praten en vooruit te kijken naar de zaterdagkoers van de volgende dag.

Eet je vooraf ook gezellig een bord pasta mee? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Klik hier.

Afhalen tenue & maken profielfoto

Ook is de clubpresentatie het moment om je RWC Ahoy wielrentenue af te halen én om je nieuwe RWC Ahoy profielfoto te laten maken. Een foto die vervolgens ook op de nieuwe website van RWC Ahoy komt te staan. De uitgifte vindt plaats voor en na het officiële gedeelte van de clubpresentatie. Voor meer informatie over de uitgifte, kijk hieronder.

De locatie wordt later bekend gemaakt.

  • Afhalen kleding tussen 18:00 – 19:00 uur en 20:15 – 21:15 uur
  • Kleding wordt alleen uitgegeven als de contributie van 2017 is voldaan. Betalingen moeten uiterlijk 9 maart op de rekening van RWC Ahoy bijgeschreven staan
  • Alle kleding, besteld voor 1/1/2017 is geleverd. Heb je later besteld, kijk dan of je naam op de lijst van de beschikbare pakketten staat. Deeze lijst wordt uiterlijk 16 maart op de website gepubliceerd
  • Op de avond is ook een beperkte voorraad andere kleding (bijvoorbeeld gevoerde shirts) te koop. Ook hiervan wordt een lijst gepubliceerd (alleen contact betalen op de avond zelf)
  • Zolang de voorraad strekt zijn normale shirts om te ruilen voor een pro shirt. De bijbetaling hiervan is 25 euro, contant te betalen
  • Ben je afwezig op 17 maart? Vanaf 4 april kun je de kleding ophalen in de kantine
  • Heb je überhaupt nog geen RWC Ahoy tenue en heb je die al eerder nodig? Neem contact op met Ronald van Herp om te bekijken wat de mogelijkheden zijn
  • Heb je nog geen kleding besteld voor 2017, doe dat dan voor 1 april 2017 via dit formulier

 

Inhoud