Nina Maathuis op stoom tijdens KNWU Tijdritcompetitie

Nina Maathuis is derde geworden in de KNWU Tijdritcompetitie voor nieuwelingen meisjes. De in Zwolle geboren Rotterdamse valt qua leeftijd in jeugdcategorie 6, maar heeft dispensatie gekregen om uit te komen in de categorie nieuwelingen.

Des te knapper dat ze – tussen oudere meiden – weet te imponeren! Nina is overigens het hele seizoen al op dreef. Zo won zij enkele weken terug nog het criterium Hartje Baarn in dezelfde categorie. Heel indrukwekkend!

Wij hopen nog heel vaak van je te horen, Nina!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.