Presentatie dameswielrennen jaarplan 2019

Yes! Na een fantastisch 2018, een jaar waarin we zijn gestart en direct al grote stappen hebben gezet met het team, gaan we er in 2019 een nóg vetter jaar van proberen te maken (en daarmee doelen we niet op de kerstkilo’s). Op vrijdag 2 november presenteren wij onze plannen met het damesteam voor 2019. Wij willen jou uitnodigen om hier bij aanwezig te zijn.

De avond is vrijblijvend, dus ook als je twijfelt om te beginnen met wielrennen of op zoek bent naar een club ben je van harte welkom. Wij zorgen voor pizza, jij voor de gezelligheid! Vanaf 19:00 ben je van harte welkom!

Het programma

  • Ervaringen en feedback van de rensters
  • Presentatie begeleiding en trainingen 2019
  • Presentatie van het wedstrijdprogramma 2019

Alvast een tipje van de sluier:

  • Meer faciliteren door specifieke trainingen
  • Ondersteunen doelen door meer begeleiding & coaching
  • Meer focus in wedstrijdprogramma
  • Meer structuur in organisatie

Interesse? Tof! Klik hier om je aan te melden!

Inhoud