Aanbod cyclos

Een mooi doel om naar toe te werken: Train jij ook mee naar jouw persoonlijke cyclo-prestatie?

Zoek je nog een mooi trainingsdoel of motivatie? Wil je meer halen uit jouw wielrenambities? Of gewoon met een leuke groep wielrenliefhebbers een cyclo ervaren?

Ondanks corona hebben we alsnog een alternatief programma opgesteld, zodat een ieder alsnog kan toewerken naar een persoonlijk doel. Met leerzame webinars, een trainingsschema en begeleiding in een cyclo. In 3 maanden fit aan de start… Train en ga je mee?

Inschrijven? Onderaan deze pagina kan je jouw interesse aangeven.

Het rijden van een cyclo gaat om meer dan alleen het rijden van een prestatieve tijd op die ene dag. Het moet volgens ons een leuke & educatieve belevenis zijn om naar toe te werken, het moet een leuk uitje zijn met gelijkgestemde wielrenliefhebbers en ook iets waarbij je jouw persoonlijke ambities vervuld. Samen naar een eigen doel toeleven en nadien verhalen met elkaar delen.

Daar waar plezier en prestaties in wielrennen samenkomen!

RWC Ahoy heeft een alternatief cyclo-programma opgesteld, gericht op (individuele) voorbereiding naar jouw eigen topprestatie: De Charly Gual (06.09) in Luxemburg of GranFondo Vosges (27.09). Mooie en toegankelijke cyclo’s voor diverse niveaus. Samen aan de start, met begeleiding & soigneurs en indien gewenst accommodatie en pasta-party.

Ook wanneer corona het niet toelaat, zelfs dan hebben we een mooi #ridesolo en #ridesafe alternatief: Segmenten van een mooie Nederlandse lange heuvelachtige route waar jij jouw eigen prestatie kan neerzetten! Altijd een mooi doel om naar toe te trainen & leven.

Partners van RWC Ahoy bereiden je voor op jouw uitdaging in september! Meld je aan

Hierbij krijgen jullie ondersteuning van 3 partners: Robert Rozenberg (sportarts), YAAP (sportpsychologie) en voedingswinkel.nl.

 • We hebben drie interactieve webinars gepland die toegankelijk zijn voor iedereen (ook niet Ahoy-leden) waarin professionals je bijpraten over de juiste voorbereiding voor een topprestatie in september.
  • Trainingsleer en voeding door Robert Rozenberg op donderdag 28 mei om 20:00. Meld je hier aan voor deze webinar en stuur Robert direct een vraag waarvan je het antwoord altijd al had willen weten.
  • Mindset: Een topprestatie zit tussen de oren door YAAP rond eind juni (datum ntb – houd dit artikel in de gaten!). Meld je hier aan voor deze webinar en stuur Susie direct een vraag waarvan je het antwoord altijd al had willen weten!
  • Pacingstrategie en koersvoorbereiding door Robert Rozenberg op ntb om 20:00 uur. Meld je hier aan voor deze webinar en stuur Robert direct een vraag waarvan je het antwoord altijd al had willen weten.
 • Robert zal in zijn eerste webinar een globaal trainingsschema delen voor houvast in de zomermaanden

Deelname aan de webinars is gratis, voor zowel leden als niet leden.

Samen starten in Luxemburg of de Vogezen

Als we in september weer mogen… dan is RWC Ahoy er in ieder geval bij, inclusief begeleiding. RWC Ahoy regelt accommodatie, faciliteert vervoer naar locatie, organiseert een gezamenlijk diner vooraf en een soigneur tijdens de cyclo die bidonnen/repen aangeeft! Fietsen moet jezelf doen 🙂

Kosten voor 1 nacht accommodatie met ontbijt, soigneur en pasta zullen tussen 60 – 100euro liggen. Mede afhankelijk van aantal deelnemers en type accommodatie. Heb je interesse om mee te gaan? Geef je alvast vrijblijvend op voor 1 of 2 cyclo’s! Zodra meer bekend is volgt meer info..

Corona alternatief: Een algemeen strava klassement

Indien Corona toch ‘ons karretje in de poep rijdt’ hebben we een alternatief. In 6 weken tijd 2 of 3 Nederlandse Cyclo’s #ridesolo rijden. Op basis van een Strava-klassement maken we per diverse categorieën een klassement op: Voor elke route apart en voor alle 3 de routes algemeen. Registratie gaat dan via Strava.

Meer info en de spelregels volgen nog, 1 ding staat wel vast: Rij voorzichtig en volgens de verkeersregels (#ridesafe), houd rekening met andere weggebruikers (#ridesocial) en geniet. Uiteindelijk sportief plezier boven alles!

Ook voor niet-leden

Zowel RWC Ahoy leden en niet-leden zijn van harte welkom bij de webinars en ontvangen ook een algemeen trainingschema , ontwikkeld door Robert Rozenberg.

De verzorgde cyclo-uitjes zijn enkel voor RWC Ahoy leden.

Jij doet toch ook mee?!

Meld je vrijblijvend en zonder verplichtingen aan voor:

 • De webinar ‘trainingsleer en voeding’ op 28 mei om 20:00 uur
 • De webinar ‘mindset: een topprestatie zit tussen de oren’ (planning: ergens eind juni – ntb)
 • De webinar ‘pacing en koersstrategie’ op 16 juli om 20:00 uur
 • Interesse in Charly Gaul of GranFondo Vosges deelname met RWC Ahoy op 6 september 2020 in Luxemburg (vrijblijvend voor nu, mocht het doorgaan komen we met definitieve inschrijvingslink)

Het laatste nieuws

Meer informatie over lid worden? Neem contact met ons op!