Clubkoersen

Het gevoel van wielrennen in optima forma, schouder aan schouder met andere wielren-passionisten, het plezier van ontspannen meerijden of met de adrenaline door het strijden om een korte uitslag en naderhand nog wat nakletsen… dat is wat je in onze clubkoersen kan ervaren. Veilig op een afgesloten parcours en op 3 niveaus.

Van januari t/m maart op iedere zaterdag om 12.00 uur en van april t/m september iedere dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur kan je trainingswedstrijden rijden op ons parcours! We starten in een A- en B-peloton (en C-peloton bij voldoende dames) op basis van niveau.

Promotie-klassement: Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een plan voor een klassement zodat het straks nog leuker wordt om te koersen in een trainingskoers! Hiermee verlagen we het instapniveau van de B’s en vergroten we het A-peloton.

Koersbuddy

Nieuw bij de club of wil jij jouw koersvaardigheden verbeteren? Dan is er elke donderdagavond een ervaren koersbuddy beschikbaar om jou voor, tijdens en na de koers ter plekke te coachen. Vertel hem eventueel je leerdoel voor specifieke focus. Hij/zij koerst aan jouw zijde, veilig en leerzaam. Behoefte aan koersbuddy? Elke donderdag om 19:00 aanmelden via jury, de koersbuddy zit dan klaar in de kantine.

Protocol vooraf

  • Vanaf 19:00 aanmelden bij onze jury met je KNWU (digitale) pas. Digitale pas vind je op jouw ‘mijnknwu’.
  • Inschrijfgeld: Voor leden slechts 1,- en voor niet-leden 4,- .
  • Helm altijd verplicht. Geen zadeltasjes, pompjes of andere losse items jouw fiets toegestaan.
  • A-peloton start om 19:30, B- en C-Peloton 19:31.
  • Altijd de aanwijzingen van de jury en staff opvolgen.

Inhoud