Clubkampioenschap 2018

Ook in 2018 organiseren we het jaarlijkse clubkampioenschap op 1ste paasdag, 1 april. We rijden in 3 categorieën, net als de zaterdagkoersen: A, B en C (dames). De B en C starten op 10.00u, de A start om 11.30u.

RWC Ahoy heeft straks 2 clubkampioenen, een bij de dames, een bij de heren. De dame die de C koers wint mag zich een jaar lang clubkampioen noemen. De winnaar van de A koers mag zich clubkampioen bij de heren noemen. De clubkampioen is tenslotte de sterkste renner van de club. Wil je als B renner clubkampioen worden? Dan moet je bij de A meerijden. Beide winnaars krijgen het felbegeerde clubkampioenschap shirt!

Voor alle drie de podia (A, B en C) zijn er bloemen en medailles voor de eerste drie renners.

Meepraten?
Draag gerust bij!