Zaterdag 24 maart sluiten we de zaterdagkoersen traditioneel af met het Rotterdams Kampioenschap.
Let op, in tegenstelling tot de zaterdagkoersen worden er twee aparte wedstrijden gereden.

11.00u B klasse (basis, spkl, nwl), 60 min, 5 ronden
11.01u C klasse (dames), 55 min, 3 ronden
12.30u A klasse (jun, ama, el/bel), 90 min, 3 ronden

Tijd + aantal ronden aan te passen naar gelang koersverloop.

De categorie indeling is gelijk aan de zaterdagkoersen. Je mag altijd hoger starten, lager mag niet. Je hebt minimaal een basislidmaatschap 2018 nodig om te mogen starten.

Let op dat je MyLaps transponder niet verlopen is en dat je deze bij Mijn KWNU geregistreerd hebt. Zonder beide kom je niet in de uitslag, zelfs al rij je podium!

C en B klasse rijden eigen wedstrijden en sluiten niet bij elkaar aan. Gebeurt dit wel, dan volgt direct diskwalificatie.

Meepraten?
Draag gerust bij!