Samen met RWC naar cyclo’s

Gezellig een cyclo-sportief fietsen, samen naar een event toewerken of jouw grenzen verleggen? Met ons cycloprogramma kan dit. Samen aan de start van een of meerdere cyclosportives, met begeleiding en samen met clubgenoten. Zowel voor de prestatieve wielrenner of de funklasse… voor elke wielrennerT wat wils. Klinkt goed, toch? Lees snel verder of schrijf je direct in!

Cyclo-programma: Voor iedereen!

Een cyclo is een lange eendaagse semi-wedstrijd in de buitenlandse heuvels waaraan je zowel competitief als sportief kan deelnemen. In 2021 faciliteren we vanuit Ahoy deelname aan de volgende vier cyclosportives en educatieve clinics:

  1. Haak je aan bij een cyclo? schrijf je direct in!
  2. Wil je deelnemen aan een webinar? Schrijf je nu hier in!

De voorbereiding vanuit RWC

Met het cyclo programma van Ahoy helpen we je op weg naar jouw eigen prestatie! Hoe? Zo:

Kijk hier de webinar van Robert over voeding & pacing terug! (4 augustus 2021) (excuses voor de audiokwaliteit!)
Kijk hier de webinar van Robert over trainingsleer terug! (11 maart 2021)

Gratis trainingsschema Cyclo

Opzet van het raceweekend

Met Ahoy ga je georganiseerd en samen met clubgenoten naar de cyclo:

Wat kost het om mee te doen?

Inschrijven betekent dat je je committeert aan deelname voor de opgegeven cyclosportives en de betaling van de kosten voor je overnachting(en) en de overnachting van de soigneur (dit betalen we gezamenlijk met alle deelnemers). Hierbij een inschatting van de kosten (definitieve kosten na inschrijving van alle deelnemers):

Hoe schrijf ik me in en wat als het niet doorgaat door Corona?

“Gaan deze cyclo’s wel door dit jaar?” horen we je denken. Ja, dat is uiteraard lastig te voorspellen. Wij hebben besloten alvast plannen te maken en het programma officieel te starten, zodat we wat hebben om naar uit te kijken! En jij kunt je ook gewoon alvast inschrijven! Wat let ons om ons gewoon in te schrijven en ergens naar toe te trainen? Mocht een cyclo onverhoopt toch niet door gaan, dan annuleren we de accommodatie en gaat de reis uiteraard niet door. Maar dan hebben we het in ieder geval geprobeerd! Lees onder meer over de vrijblijvendheid van je inschrijving.

Leden kunnen zich inschrijven via het daarvoor bestemde inschrijfformulier. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan!

Er is een groepschat voor de voorpret en onderlinge afstemming. Hier kunnen wij je aan toevoegen. Je ziet dus vanzelf of je inschrijving goed is doorgekomen 🙂

We hopen natuurlijk dat gewoon alle vier deze cyclo’s doorgaan dit jaar. Ze hebben allemaal hun data bevestigd voor 2021, dus we hebben goede hoop. Wij zorgen ervoor dat we nog zo lang mogelijk kunnen annuleren, zodat in het geval de cyclo niet door kan gaan, je in ieder geval geen geld aan Ahoy verschuldigd bent! Op het moment dat we niet meer kunnen annuleren, laten we dit tijdig weten in de groepsapp en kun je zelf nog beslissen of je uiteindelijk mee gaat of niet! Aangezien je jezelf inschrijft voor de desbetreffende cyclo geschied restitutie of verlenging van je inschrijving voor de cyclo zelf via hen!

Wat doe je zelf nog?

Heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@rwcahoy.nl.