Samen met RWC naar cyclo’s

Samen een cyclo-sportief fietsen en toewerken naar deze uitdaging of wedstrijd? Met ons cyclo-aanbod kan dit. Samen aan de start van een of meerdere cyclosportives, met begeleiding en vervolgens napraten bij de pasta-party. Zowel voor de prestatieve wielrenner als ook de recreatieve funklasse… voor elke wielrennerT een laagdrempelige cyclo relatief dichtbij. Klinkt goed, toch? Lees snel verder of schrijf je direct in voor een of meerdere cyclo’s!

Cyclo-programma: Voor iedereen!

Een cyclo is een lange eendaagse semi-wedstrijd in de buitenlandse heuvels waaraan je zowel competitief als sportief kan deelnemen. In 2022 faciliteren we vanuit Ahoy deelname aan de volgende vier cyclosportives en educatieve clinics:

De voorbereiding vanuit RWC

Met het cyclo programma van Ahoy helpen we je op weg naar jouw eigen prestatie! Hoe? Zo:

Opzet van het raceweekend

Met Ahoy ga je georganiseerd en samen met clubgenoten naar de cyclo:

Wat kost het om mee te doen?

Inschrijven betekent dat je je committeert aan deelname voor de opgegeven cyclosportives en de betaling van de kosten voor je overnachting(en) en de overnachting van de soigneur (dit betalen we gezamenlijk met alle deelnemers). Hierbij een inschatting van de kosten (definitieve kosten na inschrijving van alle deelnemers):

Wat doe je zelf nog?

Heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@rwcahoy.nl.

Kijk hier de webinar van Robert over voeding & pacing terug! (4 augustus 2021) (excuses voor de audiokwaliteit!)
Kijk hier de webinar van Robert over trainingsleer terug! (11 maart 2021)