Faciliteiten

Clubfaciliteiten

Ons terrein bestaat uit een parkeerplaats, clubgebouw en clubparcours van 1.550 km. Het clubgebouw bestaat uit een kantine met toiletten, een herenkleedkamer met toiletten en douches en een dameskleedkamer met toiletten en douches. Ook hebben wij een eigen testruimte waar inspanningstesten kunnen worden afgenomen als onderdeel van het trainingsprogramma.

Ons parcours is technisch en uitdagend waar het zaak is om met veel snelheid uit de terugkerende bochten te komen. Na elke bocht is het stevig aanzetten, waardoor het parcours karaktereigenschappen heeft van een criterium. Wanneer het stevig waait kan het ook zomaar op de kant getrokken worden. Als het peloton toch bij elkaar blijft is er een prachtig recht einde waarop de sprinters de degens kunnen kruisen. Oftewel, genoeg uitdaging voor iedereen om je tanden in te zetten!

Wedstrijdfaciliteiten

Voor onze wedstrijdselecties is er een ploegauto beschikbaar. Deze kan door de ploegleiders worden gebruikt om naar klassiekers of meerdaagse wedstrijden te rijden.

Trainingsprogramma

Afhankelijk van de categorie waar je actief in wilt zijn kun je aansluiten bij een trainingsprogramma. Dit programma bestaat uit een gedeeltelijk gezamenlijke voorbereiding op het wedstrijdseizoen middels core-stability- en krachttraining, gezamenlijke duurtrainingen en inspanningstesten.