Een week heerlijk genieten in de omgeving van Ronda, Andalusië. Overdag lekker fietsen en ’s avonds dineren onder de Spaanse zon. Dat moet voor de meeste fietsers met interesse voor lekker eten en cultuur toch als muziek in de oren klinken. Bij ”Trappers Tapas” wordt dit werkelijkheid van 15 tot 22 april 2017 en van 23 tot 30 september 2017.

Je maakt dagelijks een mooie tocht op de racefiets waarbij je kennis maakt met de schitterende bergen en stuwmeren. Dagelijks maken we van 10:00 – 15:00 uur een toertocht in verschillende richtingen waarbij we prachtige dorpen, vergezichten en natuurschoon aandoen.

Elke avond zet chef Esther van Leeuwe (oud RWC Ahoy renster) je een heerlijk diner voor van gerechten op basis van verse ingrediënten uit de streek. Een week waarbij je overdag geniet van het landschap en ‘s-avonds van het heerlijke diner. Eenmaal verzorgt Esther onderweg een uitstekende picknick, dichtbij Ronda zodat je daarna snel thuis bent.

Meer informatie? Bekijk hier de website van Trappers Tapas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.