Verhuur faciliteiten

Een geasfalteerd parcours voor wielrennen, een CX-parcours met uitdagende hindernissen, een krachthonk met spinning mogelijkheden en een mooie kantine met een terras. RWC Ahoy beschikt over mooie faciliteiten die we ook verhuren aan derden. Hiermee sponsor je ook onze sportieve impact met onder andere de jeugdopleiding. Wil je faciliteiten huren of meer info over mogelijkheden en voorwaarden? Stuur een email naar info@rwcahoy.nl. 

Onze faciliteiten voor verhuur

Bij de verhuur van onze faciliteiten maken we onderscheid tussen partijen met commercieel oogpunt en maatschappelijke partijen. Voor verenigingen en stichtingen, mits niet conflicteren met belangen RWC Ahoy, hanteren we een maatschappelijk tarief.

Een veilig afgesloten wielrenparcours van ongeveer 1,7km welke ook opgedeeld kan worden in een buiten- en binnenbaan. Te huren voor sportactiviteiten, events en in sommige gevallen als testbaan (muv geoliede voertuigen). We verhuren voor minimaal 2 uur met of zonder kantine. Ter indicatie, het commerciele tarief voor 2 uur bedraagt 150,-. 

Buitenom ons parcours door de bossen en aangevuld met uitdagende heuvels en een wasbord. Een uitdagend parcours voor veldrijden, instap mountainbike of zelfs trailrunning. We verhuren voor minimaal 2 uur met of zonder kantine. Het commerciele tarief voor 2 uur bedraagt 100,-.

Een krachhonk of fitnessruimte van ongeveer 100m2 met 16 spinning bikes, fitnessbanken, squatrek, kettlebells en stepbankjes. Eventueel met wat extra buitenruimte. Verhuur kan in blokken van 1 uur, met een commercieel tarief van 30,- p/u. 

Een kantine (met groot scherm) en een (zonnig) buitenterras. Ook te huren los van de sportfaciliteiten voor bijvoorbeeld een workshop, teamsessies of in combinatie met de sportfaciliteiten. Meer informatie via info@rwcahoy.nl.