Introductieclinic

Maak gratis en laagdrempelig kennis met wielrennen bij RWC Ahoy.

Interesse in een leerzame wielrenclinic met andere fans? Dat is mooi! Wij hebben een leuke en leerzame clinic voor je in petto waarin wij de technische kneepjes van wielrennen en koersen delen. Inschrijven via onderstaand formulier!

Onze instructeurs leren je in theorie en praktijk hoe je op ons afgesloten parcours op snelheid een bocht neemt, in een waaier rijdt en een koersje beleeft. Afsluitend nog een frisje of biertje.

Ben je enthousiast en wil je meer? Dat vinden wij mooi! Wij faciliteren 12 maanden per jaar in jouw sportieve ambities, van duurritten, trainingskoersen tot derny- en techniektrainingen en off-bike events, voor startende renners tot elite (m/v). Tips en begeleiding nodig bij jouw (eerste) koers? Geen zorgen, er staat een koersbuddy voor je klaar. 

De clinic is geheel vrijblijvend! Inloop is vanaf 18.30u en we starten om 19.00u. Meer info ontvang je na je inschrijving. Aanmelden via onderstaande formulier voor één van de volgende data:

Vrijdag 26 maart; vrijdag 09 en 30 april; vrijdag 14 mei en 28 mei; vrijdag 25 juni; vrijdag 30 juli; vrijdag 20 augustus; vrijdag 24 september.12 (onder voorbehoud Covid)

Mededelingen