Introductieclinic

Maak gratis en laagdrempelig kennis met wielrennen bij RWC Ahoy.

Hoi fietsliefhebber! Wat leuk jouw interesse. Kampioenen als Jan Jansen, Ceylin del Carmen Alvarado, Chantal Blaak en Lauren Molengraaf zijn je al voorgegaan. 

Graag laten wij jou op een veilige, toegankelijke en leerzame manier kennis maken met wielrennen en veldrijden. Dit doen wij via de introductieclinic, een masterclass met theorie en vooral praktijkoefeningen. Deelname is gratis, vrijblijvend en wij zorgen voor de koffie. Mocht je enthousiast zijn en meer willen dan kan je natuurlijk aanhaken bij onze trainingen en clubwedstrijden. 

Clinic Veldrijden

Behendigheid, fietsbeheersing en vooral de uitdaging met jezelf aangaan… dat is het mooie van veldrijden. In onze introductieclinic ‘Veldrijden’ laten we je kennismaken met deze gave discipline of leer je nog wat extra techniek of behendigheid van een KNWU-gecertificeerde trainer. En per november op ons vernieuwd parcours. Voor iedereen interessant!

Data clinic:

– Zondag 4 oktober 10:45 
– Zondag 8 november 10:45

Aanmelden via deze link. (https://forms.gle/ELc9AgPqtVnt8iWw5) 

Clinic wegwielrennen

Helaas is het wegseizoen over. Maar niet getreurd, want in 2021 zijn er geregeld weer introductieclinics. Houd onze kanalen in de gaten. Kan je niet wachten en wil je kennismaken met onze club? Stuur een mailtje naar info@rwcahoy.nl.

Mededelingen