Introductieclinic

Maak gratis en laagdrempelig kennis met wielrennen bij RWC Ahoy.

Hoi fietsliefhebber! Dat je op deze pagina bent uitgekomen betekent dat wij je interesse gewekt hebben. De ervaring leert dat dit terecht is (knipoog). Graag laten wij jou op een toegankelijke manier kennis maken met de wielersport (wielrennen en veldrijden). Dit doen wij via de introductieclinic. Dit is een masterclass met een stukje theorie maar vooral praktijkoefeningen op ons eigen parcours! 

Deelname is gratis, vrijblijvend en wij zorgen voor de koffie. Mocht je enthousiast zijn en meer willen dan mag je natuurlijk instromen in onze beginnersklasse. Tijdens de introductieclinic vertellen wij je hier meer over.

Clinic Veldrijden

Behendigheid, fietsbeheersing en vooral de uitdaging met jezelf aangaan… dat is het mooie van veldrijden. In onze introductieclinic ‘Veldrijden’ laten we je kennismaken met deze gave discipline of leer je nog wat extra techniek of behendigheid van een KNWU-gecertificeerde trainer. En per november op ons vernieuwd parcours. Voor iedereen interessant!

Data clinic:

– Zondag 4 oktober 10:45 
– Zondag 1 november 10:45


Je volgende stap in jouw wielrenbelevenis! Aanmelden via deze link. (https://forms.gle/ELc9AgPqtVnt8iWw5) 


Clinic wegwielrennen

Helaas is de laatste sessie van 2020 volgeboekt. Maar niet getreurd, want in 2021 zijn er geregeld weer introductieclinics. Houd onze kanalen in de gaten. Kan je niet wachten en wil je kennismaken met onze club? Stuur een mailtje naar info@rwcahoy.nl.

Mededelingen