fbpx

Word lid van onze mooie club!

Onze club groeit! En omdat wij graag nieuwe fietsers verwelkomen stemt ons dat positief. Ook jij bent van harte welkom bij onze club. Word lid en profiteer van het meest complete wieleraanbod van Nederland.

De bedragen voor contributie zijn €127,50 voor volwassen leden, €87,50 voor jeugdleden (tot 16 jaar) en €77,50 voor handbikers. Hier komt een bedrag van €11,50 voor het KNWU basislidmaatschap bij.

Twijfel je nog om lid te worden? Schroom niet om contact met ons op te nemen of kom onze introclinic volgen.

Programma

Bij ons kan iedereen op zijn eigen niveau trainen en wedstrijden rijden. Clubkoersen, criteriums, Gran Fondo's en meer! Iedere categorie heeft een programma passend bij het niveau.

Groepstrainingen

Wij faciliteren groepstrainingen, van social rides tot intervaltrainingen, techniektrainingen en krachttraining. Samen wielrennen is immers veel leuker dan alleen!

Clubactiviteiten

Met clubevenementen zoals kampioenschappen, clinics, koersen en andere festiviteiten zijn wij een gezellige Rotterdamse wielerclub waar we samen de wielersport beleven.

Sportadviezen

Onze wielertrainers en coaches beschikken over kennis en ervaring om jouw prestaties te verbeteren. Naast basisadviezen bieden wij ledenvoordeel bij aangesloten partijen.

Sluit Menu

Lid worden

Je staat op het punt om lid te worden van RWC Ahoy. Alvast van harte welkom bij onze club! Vul het onderstaande formulier in zodat wij je kunnen registreren als lid. Binnen een aantal dagen ontvang je de factuur en de bevestiging dat je bent geregistreerd als KNWU basislid.