Coaching en begeleiding

Momenteel werken wij hard aan het realiseren van ons eigen Cycling Performance Center, bestaande uit aangesloten partners die jou helpen bij het realiseren van jouw doelen op de fiets. Van goed op de fiets worden gezet, inspanningstesten tot persoonlijke trainingsschema’s en coaching.

Individuele begeleiding

Trainen is niet moeilijk. Efficiënt én effectief trainen, dat is de kunst. En onze experts Strada13 en Jor-Cycling staan voor je klaar om je te helpen. Afhankelijk van jouw niveau, je doelen, je ervaring en je beschikbare tijd maken zij een trainingsschema op maat. Onze leden krijgen 10% of zelfs 15% korting.

Voor wie toe gaat werken naar zijn of haar eerste trainingsdoel heeft Strada13 een gratis trainingsschema klaarstaan. Stuur een e-mail naar info@rwcahoy.nl om deze aan te vragen.

Mentale coaching

Onze partner YAAP gaat samen met jouw op zoek naar je talenten en je obstakels. Aan de hand van zes stappen nemen zij je mee in het proces om de beste versie van jezelf te worden.

Onze leden profiteren van 10% korting op een individueel trainingstraject en een gratis Soul2Goal Welzijnsscan. Deze scan wordt ook door grote voetbalclubs gebruikt.

Inspanningstesten

Via onze partner Gelderblom Fysiotherapie bieden wij onze leden een voordelige FTP-test in groepsvorm met 8 personen voor € 20,00 aan. Zo kom je erachter wat jouw trainingszones zijn zodat je beter kan trainen op hartslag en/of vermogen.

Je kunt ook een uitgebreide individuele inspanningstest doen. Neem contact op met Gelderblom Fysiotherapie en vraag naar de tarieven voor leden.

Bikefitting

To be continued.

Voedingsadvies

To be continued.

Sportmassages

To be continued.