Kalender

Wat is er wanneer te doen op de club? Dat lees je hier! We hebben de kalender opgedeeld in aankondigingen grote clubactiviteiten, actueel trainingsaanbod op weekniveau en een Google Calendar met daarin een totaaloverzicht van trainingen en activiteiten.

Grote clubactiviteiten

Onder voorbehoud van de maatregelen gaan we in september los met een feestweek in het kader van ons 50-jarig jubileum.

Koers vijfdaagse
Van dinsdag tot en met zaterdag is het koers. Dinsdag- tot vrijdagavond wordt gekoerst. Op basis van de uitslag volgt er een klassement per categorie (A, B en C). De top-10 van iedere categorie rijdt op zaterdag een finale-afvalkoers.

BBQ
Na afloop van de finale-afvalkoers op zaterdag sluiten we de week af met een gezellige BBQ en kijken we samen naar de eerste etappe van de Tour de France. Eerste gele trui van Mathieu van der Poel?

Zoals van ons gewend organiseren we elk jaar het open Rotterdams kampioenschap. Op zaterdag 18 september starten om 13:00 de A’s en B’s en om 14:30 de A-klasse. Meer info volgt.

Ook een open Rotterdams kampioenschap CX kan niet missen op de agenda. Stay tuned, want binnenkort volgt meer info.

Wekelijks trainingsaanbod

Dinsdag, jeugdtraining
Iedere dinsdag, 18.15 uur op ons parcours. Spelenderwijs trainen in 2 groepen. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link.

Donderdag, jeugdtraining (muv zomervakantie)
Iedere donderdag, 18.15 uur op ons parcours. Spelenderwijs trainen in 2 groepen. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link

Dinsdag, trainingskoers (vrije indeling)
Iedere dinsdag, 19.30 uur op ons parcours ouderwets een (trainings)koers. Vanaf 19:00 inschrijven en startlicentie verplicht. 

Woensdag, Techniektraining (M/V, vanaf 17)
Iedere woensdag, 20.15 uur op ons parcours onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Een afwisseling van techniek, vaardigheden, tactiek en conditie. Voor funklasse t/m licentiehouders.

Donderdag, Trainingskoers (FUN-klassement met promo)
Iedere donderdag start om 19.30 uur op ons parcours een (trainings)koers met oog voor (instap)funklasse. Alle sportklasse & amateurs (M) en de toppers uit het B-klassement starten verplicht bij de A’s (elites buiten mededinging neutraal) Vanaf 19:00 inschrijven en minimaal startlicentie verplicht. 

Zaterdag, Dernytraining (1x p/mnd)
Elke laatste zaterdag om 10:00 een mooie dernytraining. Achter een derny trainen op snelheid, 3 niveaus. 

Woensdag, groepstraining binnenbaan
Iedere woensdag, 19.00 uur op ons parcours (binnenbaan). Groepjes van maximaal 4 personen volgens de maatregelen rondom het coronavirus.

Een gevarieerd aanbod waarbij alle elementen van goed sporten/trainen aan bod komen.

Dinsdag, Trainingen veldrijden 
Vanaf september starten we zowel voor de jeugd (18:00) als de volwassenen/14+ (19:30) met trainingen veldrijden. Techniek, tactiek, conditie,  power & fun. Ook voor gravelbikes en mtb’s. 

Maandag, Woensdag en donderdag Spinning en Core/Kracht
Fit en sterk blijven in de winter? Dat kan vanaf oktober via onze laagdrempelige trainingen in ons eigen krachthonk. 2x Per week (3 bij extra animo) eerst core en kracht en dan erna 50min opbouwend spinnen.

Zaterdag RegioCross
Elke zaterdag van oktober t/m januari organiseren we afwisselend met andere verenigingen in de regio een laagdrempelige CX-wedstrijd.

Zaterdag Winterkoersen
Vanaf eind januari starten ook weer de trainingskoersen.

Zondag duurtraining
Conditie en duurvermogen op peil houden… wekelijks rijden we (afhankelijk van weer) een duurrit van ongeveer 2 a 3 uur. 3 Niveaus, op basis van sociale waaier en met roadcaptains.

Totaaloverzicht Google Calenda