Kalender

Wat is er wanneer te doen op de club? Dat lees je hier! We hebben de kalender opgedeeld in aankondigingen grote clubactiviteiten, actueel trainingsaanbod op weekniveau en een Google Calendar met daarin een totaaloverzicht van trainingen en activiteiten.

Grote clubactiviteiten

Onder voorbehoud van de maatregelen gaan we in kalenderweek 25 los met een feestweek in het kader van ons 50-jarig jubileum.

Koers vijfdaagse
Van dinsdag tot en met zaterdag is het koers. Dinsdag- tot vrijdagavond wordt gekoerst. Op basis van de uitslag volgt er een klassement per categorie (A, B en C). De top-10 van iedere categorie rijdt op zaterdag een finale-afvalkoers.

BBQ en Tour de France
Na afloop van de finale-afvalkoers op zaterdag sluiten we de week af met een gezellige BBQ en kijken we samen naar de eerste etappe van de Tour de France. Eerste gele trui van Mathieu van der Poel?

Normaal op de laatste zaterdag van maart, vanwege corona dit jaar op zaterdag 4 juli! We rijden in drie categorieën (A, B en C).

Wekelijks trainingsaanbod zomer (corona)

Dinsdag, jeugdtraining
Iedere dinsdag, 18.15 uur op ons parcours. Spelenderwijs trainen in 2 groepen. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link. Denk aan de maatregelen rondom het coronavirus.

Donderdag, jeugdtraining
Iedere donderdag, 18.15 uur op ons parcours. Spelenderwijs trainen in 2 groepen. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link. Denk aan de maatregelen rondom het coronavirus.

Dinsdag, techniektraining onder 27 jaar
Iedere dinsdag, 19.30 uur op ons parcours onder begeleiding van een trainer. Samen trainen onder 27 jaar is toegestaan. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link. Denk aan de maatregelen rondom het coronavirus.

Woensdag, vrij rijden op woensdag
Iedere woensdag, 20.30 uur op ons parcours op eigen initiatief. Groepjes van maximaal 4 personen volgens de maatregelen rondom het coronavirus.

Donderdag, vrij rijden
19.30 uur op ons parcours in groepen op basis van niveau. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link. Denk aan de maatregelen rondom het coronavirus.

Zaterdag, trainingskoers onder 27 jaar
Iedere zaterdag, 11.00 uur start op ons parcours. We starten relatief rustig en in één groep. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link. Denk aan de maatregelen rondom het coronavirus.

Zondag, dernytraining
Om de zondag, 11.00 uur op ons parcours. We rijden op basis van twee groepen, afhankelijk van ervaring/niveau. Voor deze training moet je van tevoren inschrijven en doet doe je via deze link. Denk aan de maatregelen rondom het coronavirus.

Woensdag, groepstraining binnenbaan
Iedere woensdag, 19.00 uur op ons parcours (binnenbaan). Groepjes van maximaal 4 personen volgens de maatregelen rondom het coronavirus.

Totaaloverzicht Google Calenda