Voor bedrijven

Van een leerzame masterclass met of zonder een borrel, een educatieve webinar over trainingsleer t/m teambuilding met sportieve elementen of een meerdaags vitaliteitsprogramma met clinics en educatieve content. 

Wij hebben tal van mogelijkheden om bedrijven te faciliteren in sport en vitaliteit. Dit doen we in samenwerking met ervaren partners en experts, die meestal ook lid zijn van RWC Ahoy. 

Niet alleen een mooie investering in de vitaliteit van jouw organisatie, maar tegelijkertijd een mooie bijdrage aan onze jeugdopleiding en sportieve impact. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Email dan jouw idee en/of vragen naar info@rwcahoy.nl.

Cafetariamodel: Stel jouw idee samen

Door de samenwerking met partners, experts en leden kunnen we een uitgebreid aanbod bieden, van een eenvoudig pakket t/m uitgebreid programma. Onderstaand overzicht geeft de mogelijkheden weer. Wij staan er klaar voor!

Meer info volgt

Onze zusterorganisatie, SVR, is expert op gebied van schaatsen en skeeleren. Ze hebben gecertificeerde trainers die ook enthousiaste clinics geven.

Meer info volgt

Meer info volgt

Meer info volgt