Voor bedrijven

Van een leerzame wielrenclinic met een borrel, een educatieve webinar over trainingsleer t/m sportieve teambuilding of een meerdaags vitaliteitsprogramma met diverse clinics. 

Wij hebben tal van mogelijkheden om bedrijven te faciliteren in sport en plezier. Dit doen we in samenwerking met ervaren partners en experts, die meestal ook lid zijn van RWC Ahoy. 

Niet alleen een mooie investering in de vitaliteit van jouw organisatie, maar tegelijkertijd een mooie bijdrage aan onze jeugdopleiding en sportieve impact. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Email dan jouw idee en/of vragen naar info@rwcahoy.nl.

Cafetariamodel: Stel jouw idee samen

Door de samenwerking met partners, experts en leden kunnen we een uitgebreid aanbod bieden, van een eenvoudig pakket t/m uitgebreid programma. Onderstaand overzicht geeft de mogelijkheden weer. Wij staan er klaar voor!

Onze gecertificeerde trainers en begeleiders nemen je mee in de theorie en bovenal de praktijk van wielrentechniek. Sneller de ideale bocht nemen, veiliger in een groep rijden, vlotter manoeuvreren of efficienter koersen. Voor elke wielrenner leerzaam, van koers of cyclo’s tot gewoon wielrennen.

Door de modder of zandbak… veldrijden is een sport apart. Onze gecertificeerde trainers leren je in deze masterclass de techniek en vaardigheden achter veldrijden en enthousiasmeren de deelnemers met een laagdrempelige wedstrijd. Alleen maar winnaars.

Achter een derny wielrennen is uitdagend en gaaf. RWC Ahoy beschikt over ervaren dernyrijders die de deelnemers op een veilige manier de ervaring van deze nostalgische sport laten ervaren. Eerst met wat basis theorie en dan voor het eggie.

Onze zusterorganisatie, SVR, is expert op gebied van schaatsen en skeeleren. Ze hebben gecertificeerde trainers die ook enthousiaste clinics geven.

Sporten en gezelligheid gaan hand in hand… een sportevent afsluiten met een borrel of sportieve pubquiz geeft die gezelligheid. Onze kantine en terras bieden voldoende mogelijkheden. En in samenwerking met jouw organisatie kunnen we ook een mooie pubquiz organiseren waarin we naast sportieve vragen ook vragen verwerken over jouw organisatie, waardes en thema’s.

Naast een borrel of ‘bruin fruit’ kunnen we ook voorzien in een BBQ of (sport)diner. In ons ledenbestand hebben we enkele topperts van koks. Zelfs een chef die ook betrokken is bij Team JumboVisma. Wil je toch liever jouw eigen leverancier? Dan zijn onze keuken en faciliteiten ook beschikbaar.

De muziek maakt het feestje? Het helpt in ieder geval flink. Jouw borrel, diner of sportevent afsluiten of laten begeleiden door opzwepende muziek. In ons ledenbestand hebben we diverse DJ’s of sfeermakers. Van hippe oldies, top-s40 t/m house. Laat maar horen…

Slim en evrstandig trainen zit in onze poriën, mede door onze partners. Cruciaal voor werk-prive-sport balans. Onze specialisten van partners nemen jouw collega’s mee in de theorie van slim trainen en kunnen indien gewenst ook een slim en effectief trainingsschema opzetten. De pertners Jor-Cycling of Strada13 neem je graag mee in de wereld van slim trainen.

Sport is meer dan fysiek… of zelfs… het mentale aspect is cruciaal bij het behalen van jouw eigen prestaties. Zeker in balans met werk-prive-sport. Onze partner, YAAP.eu, is gespecialiseerd in sportpsychologie en het mentale aspect van slim trainen, werken en leven. Ideale aanvulling voor collega’s bij het vinden van plezier & balans in sport.

Cruciaal in vitaliteit is de voeding… in ons leden bestand hebben we diverse experts op gebied van sportvoeding. Onze experts kunnen op locatie, online of bij RWC Ahoy een educatieve clinic geven over sportvoeding. Erg leerzaam voor sportieve doeleinde, maar ook in het normale spor/werkleven.