Gisteren hebben de nieuwelingen deelgenomen aan het Open Kampioenschap van het Groene Hart in Gouda bij GRTC Excelsior. Voor RWC Ahoy stonden Sten Verzijl, Lars Seldenthuis, Thijs Brugging, Tim van der Stam en Sebastiaan Vermulm aan het vertrek.

Sten en Lars gingen gelijk vanuit vertrek op jacht naar de groep die voor hun was gestart met als gevolg dat ze hier bij aansloten en zodoende een behoorlijke voorsprong opbouwde die door de andere nieuwelingen niet meer te achterhalen was. Thijs heeft het nog wel geprobeerd met een jongen van Avanti maar kon de aansluiting niet meer vinden. Sten haalde hierdoor de overwinning binnen. Lars werd tweede en Thijs eindigde als derde op het podium, met een volledig groen-gekleurd podium als resultaat. Sebastiaan en Tim finishte in het peloton van de grote groep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.