Heb je kleding besteld, maar nog niet opgehaald? Volgende week dinsdagavond, 4 april, is er tussen 18.15 en 19.15u nogmaals de gelegenheid je kledingpakket op te halen. Het volgende moment zal pas eind april zijn. Je kan ook iemand anders je kleding op laten halen, maar geef dat dan wel door via ronald@rwcahoy.nl

Iedereen van wie er nog een pakket ligt, krijgt in de loop van deze week een mail. Zonder een mail ligt er geen kleding voor je klaar. Kleding wordt op volgorde van bestellen uitgeleverd, het kan zijn dat je moet wachten op de volgende levering.

Heb je nog geen kleding besteld? Doe dat dan met het kledingformulier: https://goo.gl/forms/uu7ANBpA0ic1AuSY2.

Tot op onze club!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.