Team WASp is de elite/belofte combinatieploeg van de verenigingen RWC Ahoy, De Spartaan, WTOS en sinds dit seizoen Restore Cycling Team. Een viertal ploegen uit de regio met eenzelfde ambitie, namelijk de wielersport op het hoogste nationale wedstrijdniveau blijvend kunnen faciliteren. Als collectief kunnen wij onze renners opleiden en voorzien wij in de mogelijkheid om hogerop te komen.

De volgende renners vertegenwoordigen RWC Ahoy in Team WASp: Bouwe Boonstra, Jan-Willem Groeneveld, Joergen Trepp, Nander de Vette, Rens Tulner (rijdt bij Delta Cycling), Stefan Peeman, Tayfun Memis, Thomas van Bommel, Youp Havermans, Ruben Hoogland, Tim Rodenburg, Casper van Wijck en Marco Geleijnse. 

Na de openingsklassieker voor Team WASp, de Ronde van Zuid-Holland, start de ploeg komende zaterdag 25 maart in de eerste wedstrijd van de nationale clubcompetitie, namelijk de Grote Omloop van de Veenkoloniën. Deze koers is zaterdag vanaf 14:00 uur live te volgen.

De ploeg ziet graag dat zaterdag de eerste punten in de clubcompetitie worden verdiend. Met mooi weer maar windkracht 4 liggen waaiers altijd en overal op de loer. Het zal zaak worden te rijden als collectief door elkaar scherp te houden en als team ervoor te zorgen goed van voren te blijven.

Teamopstelling Grote Omloop van de Veenkoloniën:
Gino Bonemeijer (Restore Cycling Team)

Bouwe Boonstra (RWC Ahoy)
Youp Havermans (RWC Ahoy)
Daniël Langereis (WTOS)
Arian Stolwijk (WTOS)
Casper van Wijck (RWC Ahoy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.