In februari is Team WASp, het elite/belofte-combinatieteam waar RWC Ahoy hofleverancier van is, op trainingskamp geweest. Het doel van deze trainingsweek naar de zon was om de conditie voor de eerste seizoenshelft nog wat aan te scherpen.

Door Bouwe Boonstra

Het trainingskamp op Gran Canaria was echt geweldig. Het weer was ideaal met 25 graden, de ritjes waren prachtig door het landschap op het eiland en het was erg gezellig om met de ploeg op pad te zijn. De accommodatie was top, met name het animatieteam… Dag in dag uit zaten we op de fiets, en na het fietsen zaten we vaste prik bij een Italiaan aan de zee. Van iedere rit heb ik genoten, de lange slopende klimmen, het tempo rijden op het vlakke, de snelle afdalingen, maar ook de rustige momenten op de fiets. Ik was blij dat ik de sneeuw in Nederland niet heb meegemaakt, maar eenmaal in Nederland was het goed te doen en bleef de moraal hoog! Als ik die moraal de rest van het seizoen kan vasthouden hoop ik een mooi seizoen te kunnen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.