Afgelopen weekend was een top weekend voor onze junioren. Maikel Zijlaard won zondag de Ronde van Vlaanderen. Zeker niet minder belangrijk is de overwinning van Edo Maas in de Ronde van Noordwest Overijssel afgelopen zaterdag. Hij zette in deze klassieker een sterk nummer neer en was als eerstejaars junior de sterkste van de kopgroep.

Dat Edo Maas talent heeft is al even bekend. Hij won dit jaar al in de Ronde van Rijkevorsel. Verleden jaar is hij Nederlands Kampioen tijdrijden bij de nieuwelingen geworden. Een hardrijder pur sang, die ook nog eens kan aankomen en niet onverdienstelijk rijdt in een klim. Deze alleskunner heeft het in zich een echte topper te worden, en wij zijn trots dat hij uitkomt in het groen-witte RWC Ahoy tricot.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.