Op vrijdag 29 september 2017 is Hans van den Hengel is overleden. Hans heeft jarenlang aan de micro gestaan tijdens voornamelijk jeugdwedstrijden in zowel ons district als ook door het gehele land. Zijn kennis van de renners en rensters was fabuleus. Voor de wedstrijd was Hans druk doende om de kenmerken van elke renner op te schrijven. Daardoor wist Hans al van verre welke renner(s) of renster(s) op kop reden. Bij twijfelgevallen kon je Hans altijd raadplegen. Eén blik op de video en Hans kon je vertellen welke renner of renster het was.

Jarenlang heeft Hans jeugdwedstrijden georganiseerd in district Midden. Dat deed hij vaak alleen. Iedereen kon er aan meedoen, zowel leden met licentie als leden die slechts lid waren van een vereniging. Aan het eind van een jaar had Hans voor iedereen een herinnering.

Wij wensen zijn naasten sterkte met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.