Ook in 2018 krijgen alle leden van RWC Ahoy een kledingset. Deze kledingset kan je via het online formulier dat je per mail hebt ontvangen bestellen. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met ronald@rwcahoy.nl.
De leverancier blijft de dezelfde, 36 cycling. De pasvorm is dan ook gelijk aan afgelopen jaren. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid kleding te passen. De basisset, maar ook jacks en snelpakken.  De paskleding is van zaterdag 21 oktober tot zaterdag 4 november beschikbaar bij onze nieuwe sponsor Koers.cc.

Bestel voor 5 november! Wil je begin volgend seizoen in nieuwe kleding rijden? Bestel dan voor 5 november. Bestellingen daarna geplaatst worden pas volgend jaar in productie genomen en zijn dan pas in maart beschikbaar. Bestel dus op tijd! Het plan is om (onder voorbehoud) op 26 januari deze eerste bestelling uit te leveren.

Er is eenmalig de mogelijkheid extra items, zoals lange broeken, shirts met lange mouwen etc te bestellen via de club. Extra kleding is alleen te bestellen in deze bestelronde, na 5 november vervalt die mogelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.