Sportgeneeskunde Rotterdam heeft zich officieel als facilitaire partner aan RWC Ahoy verbonden. De expert in (topsport)begeleiding -als sport gerelateerde klachten, bewegings- en conditieanalyses én trainingsadvies- gaat RWC Ahoy faciliteren bij het sporttechnische en educatieve aspect van wielrennen.

Wielrennen en sportgeneeskunde gaan hand in hand, tenminste als het om verstandig, veilig en blessurevrij wielrennen gaat. Vandaar dat de kennis, faciliteiten en expertise van Sportgeneeskunde Rotterdam perfect aansluit bij de ambities van RWC Ahoy: ¨Een van onze pijlers in onze ´2020 ambitie´ is het faciliteren van de persoonlijke wielrenambities van al onze renners. “Ik ben dan ook blij dat Sportgeneeskunde Rotterdam ons hierin wil ondersteunen¨, aldus bestuurslid Dick van der Breggen. “Met partners kunnen we een breder aanbod bieden aan onze leden.¨

Bastiaan Booij (Directeur Sportgeneeskunde Rotterdam): ¨Ook bij Sportgeneeskunde Rotterdam zien we meer sporters van recreatief en amateur niveau bij ons komen voor ondersteuning bij klachten of de persoonlijke sportdoelen. Sporters willen op een verstandige manier meer halen uit zichzelf. Deze ambities zit in de genen van onze dienstverlening en daarom willen we dit ook ondersteunen bij RWC Ahoy.¨

Sportgeneeskunde Rotterdam gaat RWC Ahoy in eerste instantie faciliteren bij het technisch beleid, het organiseren van educatieve clinics en het leveren van content ten behoeve van ontwikkeling. Daarnaast is er de intentie om deze samenwerking in de toekomst door te ontwikkelen met bijvoorbeeld (sporttechnische) events.

´Haal meer uit jezelf´ is dus het credo dat beide partijen met deze samenwerking verwachten te faciliteren. Dus niet alleen een win-win voor RWC Ahoy en Sportgeneeskunde Rotterdam, maar bovenal een dikke WIN voor de renners en rensters van RWC Ahoy. Ben jij ook zo´n renner of renster die meer uit zichzelf wilt halen? Neem gerust eens contact op met RWC Ahoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.