Programma Clubcompetitie 2018 bekend

Ook komend jaar zal RWC Ahoy met Team WASp weer strijden voor een top-10 uitslag in het ploegenklassement van de nationale Clubcompetitie. De organisatie publiceerde verleden week het programma voor seizoen 2018.

Concept-programma Clubcompetitie 2018

Op zaterdag 24 maart zal de Clubcompetitie van start gaan tijdens de Grote Omloop van de Veenkoloniën. Het is dan aan de renners om zich goed van voren te laten zien. Onderstaand de volledige concept-kalender van de Clubcompetitie.

 • Zaterdag 24 maart: Grote Omloop van de Veenkoloniën
 • Zaterdag 14 april: Zuiderzeeronde
 • Zaterdag 12 mei: Zuid-Hollandse Eilanden Tour
 • Zaterdag 26 mei: Omloop Hoeksche Waard
 • Woensdag 6 juni: Parel van de Veluwe
 • Zondag 10 juni: WADRO Ronde van de Kerspelen
 • Zaterdag 16 juni, zondag 17 juni: Wielerweekend Roden (2-daagse)
 • Zondag 8 juli: Omloop der Zevenheuvelen
 • Zaterdag 21 juli: Houtribdijk G.P. Ploegentijdrit
 • Zondag 12 augustus: Hel van Voerendaal
 • Zaterdag 22 september, zondag 23 september: Finaleweekend Clubcompetitie

Uitslag seizoen 2017

Begin 2017 maakte Team WASp indruk door binnen te komen op een zevende plek in het ploegenklassement. Helaas is de ploeg er niet in geslaagd een sterk eerste optreden de rest van het seizoen vast te houden. Team WASp eindigde in 2017 uiteindelijk op de 20ste plek. In 2018 gaan onze renners er weer volop tegenaan!

 

Inhoud