Wij zijn blij een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen! Vanaf seizoen 2018 zal Sportvoedingswinkel.nl partner zijn van RWC Ahoy. Als specialist in sportvoeding beschikken zij over veel kennis en inzicht over hoe sporters voeding het beste kunnen gebruiken om hun ambities waar te maken. Sportvoedingswinkel.nl geeft graag persoonlijk advies. De wisselwerking tussen een webwinkel, waar heel veel informatie over hun producten te vinden is, en een fysieke plaats waar persoonlijk advies en contact het uitgangspunt is maakt de onderneming uniek.

Sportvoedingswinkel.nl: helps you to load NEW energy

Sportvoedingswinkel.nl: ”Je bent dagelijks bezig met sport! Wij ook! Het is belangrijk voor zowel je lichaam als voor je prestaties dat je de juiste sportvoeding gebruikt. Op onze website vind je alle informatie over gebruik van sportvoeding met bijbehorende producten. In ons assortiment hebben wij gekozen voor topmerken, zoals SIS, Maxim, Born, WIN2, Beet-it, EVOC en Adidas zonnebrillen. Persoonlijk advies, snelle levering en de mogelijkheid om producten af te halen dragen ertoe bij dat wij worden gezien als de meest persoonlijke webwinkel. Je vindt ons op slechts 4 kilometer van het RWC Ahoy parcours aan de Anne de Vriessingel 21 in Berkel en Rodenrijs.”

Kenmerken Sportvoedingswinkel.nl:

Sportvoedingswinkel.nl minimaal 3 jaar op ons shirt te bewonderen

Over het drie-jarige sponsorcontract zegt Patricia Brabander, eigenaar van Sportvoedingswinkel.nl, het volgende: ”Wij zijn trots dat ons logo op het shirt van RWC Ahoy komt te staan. Het ambitie-level van RWC Ahoy is zeer groot en dit sluit perfect aan op onze ambities.”

Wil jij meer weten over sportvoeding, sportvoeding bestellen of ben je gewoon benieuwd naar Sportvoedingswinkel.nl? Neem een kijkje op hun website: www.sportvoedingswinkel.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.