De dagen beginnen weer natter en kouder te worden. Sommigen zullen de fiets binnenkort in de schuur hangen in hoop op betere tijden, anderen zullen glimlachend genieten van de rustige wegen, en het najaar en de winter voor lief nemen. In beide gevallen is het slim om je fiets even na te laten kijken. In het voorjaar direct op een goede fiets stappen, of je fiets beschermd hebben voor het gure weer. Dit kan bij Koers.cc, één van onze nieuwe sponsoren. Een grote beurt kost nu geen 139,- maar 110,-.

Daarbij krijg je ook nog eens 10% korting op de eventueel te vervangen onderdelen. Koers.cc zorgt er dan voor dat je fiets weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen of juist voor de winter. Wil je precies weten wat Koers.cc allemaal doet voor dat bedrag, check dan even de website van Koers.cc!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.