Zaterdag 23 juni 2018 is hij er weer: de Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Het is inmiddels de achtste editie van deze charitatieve fietsdag in Rotterdam en omgeving. Onder het motto ‘Samen maken we kanker kansloos’ halen we geld op voor medisch onderzoek en de aanschaf van apparatuur om therapie op maat dichterbij te brengen.

Dank aan RWC Ahoy

Om van een tour ook echt een TOUR te maken is meer nodig. Daarom is Tour-coördinator Cindy Klinge enorm blij met de support van RWC Ahoy. “De steun van de wielervereniging is echt onmisbaar”, zegt Cindy. “RWC Ahoy levert zo’n tien Road Captains en daarnaast volgwagens om de Pelotonstocht professioneel te begeleiden. Ook zijn we blij met de deelnemers die ze leveren en de publiciteit die ze verzorgen. Wat mij betreft maakt de RWC Ahoy zijn motto ‘faciliteren, verbinden en betrekken’ helemaal waar!”

Fietstochten voor iedereen

Met de Tour de Rotterdam beleef je een geweldige dag. Door de keuze uit zes tochten met afstanden van 25 km t/m 135 km is er voor ieder wat wils. De Pelotonstocht rijd je samen met andere getrainde wielrenners, over verkeersvrije wegen, optimaal begeleid door motoren en een volgkaravaan met onder meer een medische staf en een reparatieteam. Of je kiest voor één van de Vrije Toertochten of de kortere Recreatietochten. Lekker in je eigen tempo, met gezin of vrienden. De ritten voeren dit jaar zuidwaarts, door prachtige regio’s als Voorne-Putten, de Hoeksche Waard, de Albrandswaard en Goeree-Overflakkee.

Met het Topsportcentrum Rotterdam als start-/finishlocatie word je van alle faciliteiten voorzien. Een hapje en drankje; douchen of een gratis massage. Het kan allemaal! Dus doe mee en laat je eventueel sponsoren om nog wat extra geld  op te halen voor het goede doel. Elke bijdrage helpt!

Deelnemen of meer informatie?

De routes, de catering, het goede doel en natuurlijk veel foto’s: alle informatie is vindbaar op www.erasmusmctourderotterdam.nl. Tot ziens op zaterdag 23 juni!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.