Wij zijn als club volop in ontwikkeling! We hebben het afgelopen jaar hele gave plannen gemaakt. Een aantal projecten waar we ons mee bezig houden zijn het verder ontplooien van de damesploeg, het bouwen van een nieuw multifunctioneel krachthonk aansluitend aan de huidige kantine en het ontwikkelen van het trainingsaanbod voor funklasse-, sportklasse- en amateurrenners.

Vanwege al deze ambitieuze plannen is er een sterke behoefte aan betrokkenheid van leden. Samen kunnen wij ons faciliterend wielrenaanbod nóg beter maken! Daarom heeft de vrijwilligerscommissie, in navolging op de ALV, plannen gemaakt en een vrijwilligersbeleid geformuleerd. Dit plan is bijna afgerond: ”We verwachten eind oktober het complete plan voor 2019 te kunnen communiceren. Een plan waarbij we vanuit de betrokkenheid van leden, het aanbrengen van een duidelijke structuur en tijdige communicatie het wielrenaanbod van RWC Ahoy gaan versterken”, aldus de vrijwilligerscommissie.

Hoog tijd dus voor actie! Vooruitlopend op dit plan zijn we nu al op zoek naar vrijwilligers. Variërend van bardienst, jury, voorrijden tot het opzetten en schoonmaken van het veldritparcours en coördinerende functies binnen een wedstrijdcategorie. Daarom willen wij jou vragen om aan te geven wat voor taken jij binnen de club zou willen uitoefenen. Laat het ons weten door dit formulier in te vullen!

Alvast hartelijk dank voor het invullen. Met elkaar gaan we RWC Ahoy verder ontwikkelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.