Oef, wat is het seizoen weer snel gegaan. Op dinsdag 2 oktober aanstaande zal de laatste clubkoers van dit jaar op ons parcours plaatsvinden. Deze zullen we op feestelijke wijze afsluiten.

Nog één keer je rugnummer opspelden. Nog één keer Aad en Inge naar het juryverhoog zien wandelen. Nog één keer de spreekwoordelijke ballen uit je bibshort rijden tijdens een traditioneel rondje ”driemaal links, eenmaal rechts”. Doe nog één keer je mooiste fietspakkie aan, zet de ketting van je racefiets nog één keer goed in het vet en sluit samen met ons het seizoen – voor wat betreft de clubkoersen – af. Inschrijven vanaf 19:00, aanvang koers om 19:30.

Natuurlijk is er na 2 oktober nog steeds van alles te beleven. Je kunt als lid van RWC Ahoy deelnemen aan de veldrittrainingen, het kick-off evenement van het winterseizoen bijwonen en je inschrijven voor de corestability- en krachttrainingen en spinning-lessen. Wat een club!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.