Waarschijnlijk hadden jullie de gloednieuwe ploegleiderswagen, een Ford Focus Turnier, al zien staan op onze parkeerplaats. Omdat mooi wit niet lelijk is maar wel een beetje kaal voor een ploegleiderswagen, werd het hoog tijd om deze te voorzien van het nodige stickerwerk. Met behulp van De Reclameploeg in Pijnacker is dit nu dus gebeurd!

Op de ploegleiderswagen pronken nu de namen van onze sponsoren. Zonder sponsoren immers geen nieuwe ploegleiderswagen! Tijdens het finaleweekend van de clubcompetitie en het Nederlands Club Kampioenschap zal de vernieuwde ploegleiderswagen voor het eerst in actie komen. Volgend seizoen zal zij veelvuldig gebruikt worden. Mocht je hem onderweg eens tegen komen, wel even zwaaien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.