Het wegseizoen nadert haar einde, de herfst heeft zich inmiddels voor het eerst getoond aan het publiek. Maar natuurlijk is er altijd een manier te vinden om te blijven fietsen!

Winterbeurt van 149,- voor 110,-

Ben jij van plan om in de herfst- en wintermaanden ook gewoon je fiets te pakken voor een lekker ritje op de weg? Uitstekend plan! Dan is het wel een goed plan om daarvoor de nodige maatregelen te treffen. Bij Koers.cc krijg je nu 39,- korting op een winterbeurt! Ook krijg je daarbovenop 10% korting op gebruikte materialen.

Snoepwinkel voor volwassenen

Bovendien is Koers.cc een waanzinnig mooie winkel, gelegen aan de Rotte. Veel clubgenoten fietsen dus regelmatig langs! Je bent altijd welkom voor koffie. Ook heeft Serge (red, eigenaar) recent twee nieuwe afdelingen gepresenteerd: Bianchi en Mondraker. Koers.cc biedt ongekend hoge service. Zo kun je ook voor een fietsmeting terecht in hun chique winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.