Het wielerseizoen is nagenoeg ten einde. Je twijfelt nog of dit wel het goede moment is om je aan te melden als lid van de club. Wij geven antwoord!

Dit is het perfecte moment om lid te worden. Je leest het goed. Waarom? Omdat de winterperiode jou een uitgelezen kans biedt om clubgenoten te leren kennen en samen met ons jouw conditie aan te scherpen richting het nieuwe wegseizoen.

Wintertrainingen

Tijdens de wintertrainingen – bestaande uit corestability, krachttraining en spinning – krijg je een trainingsprogramma dat specifiek gericht is op beter worden in wielrennen. Veel beter dan de sportschool dus! En ook nog eens leuker. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe leden aangesloten bij de wintertrainingen die via deze weg veel clubgenoten hebben leren kennen en aansluiting hebben gevonden. Lees hier meer over de wintertrainingen.

Veldrittrainingen

Ook kan je, als je in het bezit bent van een crossfiets of MTB, meedoen aan veldrittrainingen. Perfect om je fietstechniek te verbeteren en op een leuke (andere) manier met wielrennen bezig te zijn in de wintermaanden. Lees hier meer over de trainingstijden van de veldrittrainingen.

Duurtrainingen

Daarnaast werken wij aan een programma voor gezamenlijke duurtrainingen. In de wielersport is het gebruikelijk dat men op eigen niveau traint. Hoe en wanneer je traint is dus gedeeltelijk afhankelijk van jouw wedstrijdcategorie. Voor beginners is dit ”funklasse”. Momenteel zijn wij een plan aan het uitwerken hoe de trainingen voor deze groep vormgegeven worden. Later meer!

Kick-off evenement: educatieve clinic

Tot slot kan je op donderdag 18 oktober een educatieve clinic (‘”Train smarter, not harder”) bijwonen om praktische tips te krijgen over het indelen van jouw winterseizoen. Lees hier meer over deze clinic.

Naseizoen-tarief

Als je lid wordt in september, oktober, november of december betaal je een gereduceerd tarief. In plaats van 139,- contributie betaal je slechts 99,-. Dit is inclusief koersbroek en shirt! Goede deal dus. Wil jij lid worden van RWC Ahoy of heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.