De wintertrainingen in ons nieuwe krachthonk gaan van start! Wellicht heb je het al gezien. De palen zijn inmiddels in de grond geslagen en het frame staat. Een moment waar wij, als bestuur van RWC Ahoy, naar uit hebben gekeken. Nog een maandje en ons gloednieuwe krachthonk staat als een huis! En dat is mooi, want hier kan jij vanaf november gebruik van maken.

Dit jaar hebben leden van RWC Ahoy wederom de mogelijkheid om mee te doen aan corestability oefeningen, krachttrainingen en spinning-lessen. Een programma speciaal voor wielrenners dat de sportschool overbodig maakt. De trainingen starten op donderdag 1 november 2018 en we gaan door tot en met half maart 2019. Dit jaar onder het motto: ”Train smarter, not harder”.

In tegenstelling tot verleden jaar worden er dit jaar maar liefst vier avonden per week trainingen verzocht in ons krachthonk. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kan jij je onder begeleiding in het zweet werken. Binnenkort lanceren wij een inschrijfapplicatie waarmee jij je kunt aanmelden voor één of meerdere avonden in de week. We vragen per avond een minimale vergoeding van 1,-. Rekenvoorbeeld: kom jij van november t/m medio maart één keer per week trainen, dan betaal je slechts 20,- voor begeleid trainen specifiek voor wielrenners. Wie heeft er een sportschool nodig?!

Aanmelden

Doe je mee? Dan is het natuurlijk wel handig als je weet hoe je jezelf kunt aanmelden. Daarom hieronder meer informatie over het aanmeldproces!
 1. Aanmelden voor een training
  Aanmelden: HIER!
  Deadline: 4 uur van tevoren
  Maximaal: 2 avonden per week, tenzij op een extra dag nog ruimte beschikbaar is
 2. Aanmelden per onderdeel
  Onderdeel A: Corestability en krachttraining
  Onderdeel B: Spinning-les
 3. Kosten
  Kosten: 1,- per onderdeel, dit betaal je ter plekke.
 4. Afmelden
  Afmelden: Uiterlijk 4 uur voor aanvang (15:30) via dezelfde link als waar je jezelf hebt aangemeld
  Afwezigheid: Bij 2 maal onaangekondigde afwezigheid word je tijdelijk geblokt

Educatieve clinic: ”Train smarter, not harder”

De wintertrainingen worden voorafgegaan met een educatieve clinic op donderdag 18 oktober, 19:30. Hier verstrekken we ook meer informatie over het specifieke programma. Hier kun je je aanmelden voor deze clinic. Kan je er niet bij zijn? Houd onze website in de gaten.

Wij hebben er zin in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.