Afgelopen week maakten we bekend dat we op vrijdag 2 november een informatiebijeenkomst organiseren over het plan rondom de damesploeg voor 2019. Hier zijn al 20 aanmeldingen voor binnengekomen! In dit artikel leggen we je graag iets meer uit over onze ambities met de damesploeg.

Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog!

Samen optrekken bij de wedstrijden

Of je nu net begint met wielrennen en het wedstrijd rijden wil ontdekken of al toe bent aan wat meer prestigieuze criteriums en klassiekers: samen de wielersport beleven draagt in alle gevallen bij aan een fijne teamsfeer waarbij iedereen leert en plezier ervaart in het beoefenen van de sport. Daarom willen wij een sterke teamsfeer creëren waarbij je samen wielrenner bent door als ploeg toe te leven naar wedstrijden. Dit begint natuurlijk al bij de trainingen!

Samen goed trainen

Waar we in de winter met elkaar de basis gaan leggen voor de rest van het seizoen met gezamenlijke duurtrainingen, kun je ook werken aan je core en kracht in het gloednieuwe krachthonk! Ook hier willen we zoveel mogelijk samen optrekken. Vanaf februari gaan we werken aan techniek en tactiek met wedstrijdspecifieke trainingen op ons parcours (en daarbuiten). Waar overigens ook zeker tijd voor moet zijn is samen een goede bak koffie drinken!

Wedstrijdprogramma

Onze focus komt te liggen op de nationale clubcompetitie. Hier willen we als team proberen mooie prestaties neer te zetten. Door de wedstrijden met elkaar te beleven leren alle rensters super veel van elkaar en van koerssituaties. Naast de clubcompetitie wordt het wedstrijdprogramma aangevuld met twee (inter)nationale meerdaagse wedstrijden.

Ook hebben we de ambitie om de waanzinnige tijd die we op het Nationaal Clubkampioenschap Ploegentijdrit van dit jaar hebben neergezet te verbeteren! Zou een top-10 erin zitten? Wij denken dat dit mogelijk is als we er samen voor gaan!

Interesse? Tof! Klik hier om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst op vrijdag 2 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.