Yes! Na een fantastisch 2018, een jaar waarin we zijn gestart en direct al grote stappen hebben gezet met het team, gaan we er in 2019 een nóg vetter jaar van proberen te maken (en daarmee doelen we niet op de kerstkilo’s). Op vrijdag 2 november presenteren wij onze plannen met het damesteam voor 2019. Wij willen jou uitnodigen om hier bij aanwezig te zijn.

De avond is vrijblijvend, dus ook als je twijfelt om te beginnen met wielrennen of op zoek bent naar een club ben je van harte welkom. Wij zorgen voor pizza, jij voor de gezelligheid! Vanaf 19:00 ben je van harte welkom!

Het programma

Alvast een tipje van de sluier:

Interesse? Tof! Klik hier om je aan te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.