Waar we vorig jaar zijn gestart met een damesploeg en nog zoekende waren naar de balans in het programma ontstaat er nu een bloeiende damesploeg in de gehele breedte. Van Funklasse tot Elite kunnen wij in 2019 een mooi training- en wedstrijdprogramma faciliteren.

Tijdens de informatiebijeenkomst waren maar liefst 30 dames aanwezig. Het was super gaaf om de interesse en het enthousiasme vanuit de groep te ervaren. En mooi om veel goede reacties te horen op onze plannen! De begeleiding kijkt er enorm naar uit om samen met een enthousiaste groep rensters richting het nieuwe seizoen te trainen.

Wil je lid worden? Je kan HIER aanmelden. Wanneer je je nu inschrijft voor 2019 kan je alvast deelnemen aan onze wintertrainingen op de weg (elke zondag 10:00 vanaf onze accommodatie) en meedoen met de corestability, krachttraining en spinninglessen in ons gloednieuwe trainingscomplex. Je lidmaatschap start per 1 januari 2019. Wil je een keer meetrainen? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons weten via onderstaande gegevens.De plannen nog eens rustig nalezen? Hier kun je de presentatie openen. Als er nog vragen zijn, stel deze dan gerust.

Wouter Kelderman
E: wouter.kelderman@gmail.com
T: 0639552602

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.