Na twee jaar aan voorbereiding en een lange periode van bouwen is het eindelijk zo ver: ons nieuwe ‘krachthonk’ is sinds afgelopen week in gebruik genomen! Een multifunctionele ruimte die via de kantine toegankelijk is.

Van maandag tot en met donderdag kunnen leden van onze club van november tot en met februari begeleid trainen. Er wordt tijdens de trainingen gewerkt aan corestability- en kracht (19:30 – 20:30) en daarnaast is er op iedere trainingsdag een spinningles (20:30 – 21:00). Dagelijks is er ruimte voor 20 sporters. Leden kunnen zich voor beide elementen – de corestability- en krachttraining en de spinningles – los aanmelden. Aanmelden? Check hier de instructies!

De trainers

De komst van dit multifunctioneel sportcomplex draagt bij aan de filosofie om 12 maanden per jaar samen sporten te kunnen bieden. Doordat leden dankzij deze ‘wintertrainingen’ in de winterperiode samen sporten, ontstaat er een sterkere binding met de club en clubgenoten. Bovendien word je er fysiek sterker van en is dit aanbod uniek onder wielerclubs.

Een mooie bijkomstigheid is dat de aanbouw ervoor gezorgd heeft dat de dameskleedruimte nu ook overdekt is. Wel zo comfortabel voor de koude maanden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.