We zijn serieuze stappen aan het maken als club! Een daarvan is een sterker sportaanbod in 2019. Zo hebben onder anderen de categorieën Sportklasse en Amateurs plannen voor een ambitieus programma met betrekking tot het gezamenlijk trainen en rijden van wedstrijden.

Om invulling te geven aan dit programma, organiseren wij vrijdag 30 november een kick-off bijeenkomst en tevens gezellige borrel. Een eerste rennersoverleg voor Sportklasse en Amateurs én geïnteresseerden die komend seizoen misschien ook in één van deze categorieën willen rijden, maar graag nog wat meer informatie willen hebben. Tijdens deze avond staan kennismaking en het programma voor komend seizoen centraal. Wij zullen op hoofdlijnen onze ideeën en plannen toelichten, maar vooral ook jullie ambities en ideeën voor komend seizoen inventariseren. Een mooie kans dus om zelf ook betrokken te zijn bij het vormgeven van het programma, of om te besluiten of het rijden in één van de ze categorieën ook iets voor jou is!

We zien jullie graag op vrijdag 30 november om 20:30 bij RWC Ahoy (Landscheiding 101, Rotterdam)Weet je nog niet goed wat de categorieën precies inhouden? Lees HIER dan alvast wat meer over het aanbod per categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.