Samen trainen is leuker dan alleen! Daarom zijn we begonnen met georganiseerde duurritten met een sociaal karakter waar alle leden van RWC Ahoy welkom zijn.

Weer of geen weer… rij je mee met onze zondag-duurritten? Vanaf 9 december zijn we gestart met deze trainingsritten. We vertrekken (2 niveaus – met roadcaptains) elke zondag om 10:00 vanaf RWC Ahoy voor een rit van zo’n 2,5 a 3uur. De opzet is een sociale waaier (geen race) in +/- zone 2, zodat we hiermee ons duurvermogen stimuleren.

Ben je erbij? Zou gaaf zijn! Graag aanmelden via DEZE LINK.

*Geen start bij écht gevaarlijk weer of minimale opkomst – voor 22:00 dag ervoor gecommuniceerd via de centrale Whatsapp-groep. Zit je hier  nog niet in maar wil je hier wel aan worden toegevoegd? Laat het weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.