Alle leden ontvangen komende weken de factuur voor de contributie van 2019. In de begeleidende mail bij de factuur de link om je kleding voor 2019 te bestellen.

De standaard kleding blijft gelijk (zelfde type Cadans, zelfde sponsoren), maar je kan komend jaar kiezen voor een upgrade naar een ander type (Pro shirt, Power broek, tegen bijbetaling). Let op, dit is een ander shirt dan het Elite shirt van afgelopen jaar.

Dinsdag 11 december is er in de kantine van 18.30 tot 20.30u de mogelijkheid om deze upgrade te passen. Ook is er standaard paskleding aanwezig (Cadans kleding, maar ook 4 Seasons jacks), mocht je daar nog niet zeker over de maat zijn.

Ook zal er een serie Tego jacks zijn te passen. Dat zijn de Gabba/Perfetto jacks, maar dan van 36 Cycling. Ideaal voor regenritten in het voorjaar, te bestellen in korte en lange mouw. Door het productieproces zijn deze maar 1 keer per jaar te bestellen!

Deze avond is ook de laatste mogelijkheid 2018 kleding op te halen. Heb je nog recht op 2018 kleding, maar geen afhaalbericht ontvangen, mail dan naar ronald@rwcahoy.nl.

Heb je nog vragen over kleding, mail dan naar ronald@rwcahoy.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.