Lauren Molengraaf Nederlands Kampioene!

Lauren Molengraaf heeft gisteren haar titel in het veld geprolongeerd voor het jaar 2019 in het mooie Helmond!

Hieronder een stukje van Lauren:

NK VELDRIJDEN 2019

Startnummer 7 heeft geluk gebracht, want ik ben vandaag voor de 3e keer op rij Nederlands kampioene Veldrijden geworden. Wat ben ik blij en trots!

Van tevoren wist ik dat het een zware wedstrijd zou worden, maar ik had er heel veel zin in en de voorbereidingen waren goed. Op het mooie parcours bij Berkendonk in Helmond reden Jette, Julia en ik al vrij snel in de kopgroep weg en we bleven de hele wedstrijd bij elkaar. Jette reed grotendeels voorop en liet zich lastig inhalen. Het bleef spannend tot zo’n 300 meter voor de finish. Toen nam ik op het strand een ander spoor en trok hard door, waardoor ik er voorbij kon. Die voorsprong wist ik te behouden tot over de finish waarmee ik mijn titel prolongeerde.

Wij feliciteren Lauren en alle andere kanjers die meegedaan hebben het met Nederlands Kampioenschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.