Het zat er weer allemaal in tijdens het finale crossweekend voor de regionale veldrijders. Een smal paadje door het bos, zuigende modder, gemene heuveltjes, haperende kettingen en een heuse zandbak.

Bij RWC Ahoy aan de Doenkade was dit weekend een zwaar parcours uitgezet. Jong en oud hebben zich tijdens wedstrijden voor de A-, B- en damesklasse kostelijk vermaakt op het door de regen glibberig geworden traject. In de kantine en langs de baan was het onder het genot van een kop erwtensoep of een broodje worst ook gezellig druk. Of de fietsen dit soort wedstrijden écht waarderen is nog maar de vraag, maar zeker is dat er thuis de komende week weer het nodige te sleutelen en te poetsen valt.De organisatie van Hans van Houdt en zijn mannen heeft dus ook dit jaar weer een mooi slot gebreid aan het cross-seizoen 2018 – 2019 en is alweer druk bezig met het opzetten van de ZOMOCO voor het naderende wegseizoen. Namens renners en deelnemende clubs, hartelijk dank daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.