Ook de jeugd (t/m 18 jaar) van RWC Ahoy is gisteren weer begonnen met de trainingen. Dit alles op gepaste afstand en onder strikte richtlijnen. Zoals vanouds spatte de energie er weer vanaf. Wat mooi om te zien. Met dank aan alle voorbereidingen van oa Jeroen Blok, Gerard Buijing en onze trainers. Chapeau!

Onder begeleiding van onze jeugdtrainers heeft de jeugd weer diverse trainingsoefeningen uitgevoerd: Van wielrentikketje (zie foto) tot explosieve sprintoefeningen. De energie was te zien :-).

“Het ging goed!”, aldus Richard Visscher, trainer van RWC Ahoy. “12+ ging wat lastiger door onder andere de 1,5 meter richtlijn, het niet kunnen aanraken van elkaar en andere beperkingen. De uitdaging wordt om het de aankomende weken uitdagend te blijven houden.”

We hopen ook snel enkele trainingen voor de volwassenen te kunnen hervatten. Op basis van de bevindingen vanuit de jeugdtrainingen wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn. Zou toch mooi zijn als we met behoud van richtlijnen weer veilig kunnen trainen? We hopen jullie snel weer veilig te kunnen zien. Keep safe, ride social…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.