Hervatting clubkoersen RWC Ahoy

We mogen weer! Het heeft even geduurd, maar vanaf donderdag gaan we weer koersen. Er is wel een aantal restricties. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de herstart van de clubkoersen bij ons op de club.

SOSKOERS op donderdag 2 juli (alleen leden)!

Aanstaande donderdag 2 juli is er een koers alleen voor leden van RWC Ahoy. Met de ‘Start of Season Koers (SOSKOERS)’ willen wij onze leden bedanken voor het lange wachten. Na de koers staat er een drankje voor iedereen klaar, draait DJ Dan Diddley heerlijke plaatjes en kunnen we, mits het weer ons gunstig gezind is, met elkaar het nieuwe buitenterras in gebruik nemen. Deelname aan deze koers is gratis, maar neem wel je pasje (digitaal) mee zodat we je kunnen inchecken. Er zijn geen prijzen te verdienen. Daarnaast een verzoek aan iedereen om verantwoord om te gaan met de vrijheid die we als samenleving gekregen hebben. Heb je (lichte) klachten? Blijf thuis! Daarnaast dient iedereen buiten de koers om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Hervatten reguliere trainingskoersen

In kalenderweek 28 starten we weer met de clubkoersen zoals gewoonlijk. Of dit op dinsdag of op donderdag zal zijn laten we zo spoedig mogelijk weten, dit is afhankelijk van de herindeling van de gemaakte ‘corona-planning’. Ook instructies met betrekking tot het inschrijven (al dan niet digitaal betalen en dergelijken) delen we met jullie.