Als je de afgelopen periode op de club bent geweest voor een training is het je misschien al opgevallen: er is het één en ander vernieuwd in en rondom ons clubgebouw! Zo is onder anderen ons buitenterras flink aangepakt en is de kantine een stuk toegankelijker en gezelliger geworden.

Enthousiaste groep vrijwilligers: Sfeerbeheer

Dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers (Bart, Erik, Jade, Miranda, Tim en William en onder supervisie van onze ’terreinbaas’ Gerard en diens wederhelft) hebben wij in een relatief korte tijd veel werk kunnen verrichten. Via de WhatsApp-groep komen regelmatig suggesties voorbij, wordt iedereen geïnformeerd over de vorderingen die we maken en is het credo ‘handen uit de mauwen’ met recht het devies.

Toegankelijk en gezellig terras voor de kantine

De ruimte voor de ingang van de kantine is toegankelijk en gezellig gemaakt. Met een duidelijk afgebakende plaats voor het stallen van fietsen, picknicktafels, muziek en beplanting wordt het voor publiek aangenamer om tijdens activiteiten op de club te bivakkeren. We stimuleren hiermee ontmoeting en gezelligheid en willen daarnaast tijdens activiteiten zoals de ZoMoCo (zondagmorgen competitie, red.) nog een stapje extra zetten met een buitenbar waar huis-DJ Daan Meeuwsen zijn waanzinnige plaatjes kan draaien.

Meer sfeer en een betere indeling in de kantine

Naast het buitenterras is ook de kantine flink vernieuwd. De bar is een stuk ingekort, er zijn statafels geplaatst, de indeling van de overige tafels en stoelen is gewijzigd en er wordt gewerkt aan tribunes. Hiermee is ook de binnenkant van onze accommodatie toegankelijker geworden, worden ruimtes beter benut en is het nu aantrekkelijker om na de koers te blijven hangen. En de door Gerard eigenhandig geplaatste sfeerverlichting in de bar draagt hier ook zeker aan bij!

Stimuleren van betrokkenheid en ontmoeting

De vernieuwing is een initiatief van het nieuwe bestuur. Dit idee is ontstaan vanuit het doel om betrokkenheid en ontmoeting te stimuleren: ”Wij signaleren dat er in toenemende mate behoefte is aan ontmoeting binnen onze context: de wielersport. Daarom willen we meer sociale activiteiten gaan organiseren om de binding van leden met de club en binding van leden onderling te stimuleren. De uitstraling en sfeer van onze accommodatie speelt hierin een belangrijke rol. Gezien de huidige situatie wordt de kantine nu niet gebruikt en daarom hebben we besloten om nu actie te ondernemen. Binnen de mogelijkheden die er zijn hebben we in een kort tijdsbestek een flinke slag geslagen. Dit was mogelijk dankzij een heel waardevolle groep vrijwilligers die hun ideeën hebben kunnen uitvoeren”, aldus het bestuur.

Heb jij ook ideeën of wil je meehelpen? Neem contact met ons op via info@rwcahoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.