Samen optrekken en groen-witte koers maken is gewoon leuker. Vandaar dat we een handig vertrekschema hebben opgesteld om samen naar de zomoco’s te rijden. Klik daarvoor hier!

Komend weekend (zondag 5 juli) gaat de ZoMoCo weer van start. De eerste wedstrijd wordt aanstaande zondag verreden bij de Spartaan. Heb je zin om weer te koersen? Ga dan gezamenlijk met de clubgenoten naar de wedstrijd.

’s Ochtends vertrekken we vanaf de club gezamenlijk richting de Spartaan. Renners die de A-koers willen rijden verzamelen om 9 uur en de B-groep vertrekt om kwart over 10. Bij de Spartaan kun je samen met je clubgenoten de koers maken! Eventueel kan er op de terugweg nog een extra ommetje gedaan worden voor wat extra kilometers.

Op deze manier is de ZoMoCo niet alleen een uitstekende training voor je koers, cyclo of duurvermogen, maar ook gezellig fietsen met je clubgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.