Meer weten over Dibalex?
Klik hier!
Vorige slide
Volgende slide

Als club hechten wij veel waarde aan onze partners en sponsoren. Dankzij hun bijdrage kunnen wij investeren in breedtesport en ons aanbod in stand houden en verbeteren. Wat onze partners en sponsoren verbindt met de club en elkaar is dat zij allemaal linksom of rechtsom iets hebben met de wielersport. Tijd om hen wat beter te leren kennen, met vandaag Bert Havenaar van Dibalex BV!

Wie ben je en wat is je rol voor Dibalex BV?

”Ik ben Bert Havenaar, directeur en eigenaar bij Dibalex. Daarnaast ben ik al jaren lid van RWC Ahoy.”

Wat is Dibalex BV en wat maakt jullie uniek?

”Dibalex BV is een machinebouw bedrijf en is gespecialiseerd in het maken van profileermachines. Hetgeen wat Dibalex zo bijzonder maakt is dat onze machines van verkoop tot uitlevering door Dibalex wordt geproduceerd.”

Hoe vergaat het jullie in deze lastige en vreemde tijd?

”Op dit moment zijn we druk doende met het afronden van langlopende projecten. We kijken positief naar de toekomst. Er staan veel projecten op beslissen en nu nog binnen halen. Wat voor de Corona geen punt was.”

Hoe belangrijk is sport voor jullie bedrijf?

”Bij ons is er een grote groep met een vitale leefstijl. Een groot gedeelte van hen is geïnteresseerd in de wielersport. Fietsen is een ideale uitlaatklep om te ontstressen.”

Waarom zijn jullie sponsor van RWC Ahoy?

”RWC Ahoy is een mooie club waar ik al op m’n zeventiende lid van was. Wielrennen is een schitterende sport om te doen en om naar te kijken. Samen met RWC Ahoy is de cirkel rond.”

Als ondernemer met veel ervaring: wat zou jij willen toevoegen aan RWC Ahoy of wat kan RWC Ahoy toevoegen aan Dibalex BV?

”Vooral zo doorgaan met een mooi team, levendige club, introductieclinics, etc. Mooi om te zien dat de club zo bezig is. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken in de machinebouw, werktuigbouwers en elektrotechnici. Deze kunnen bij ons hun hart ophalen.”

Heb jij een vraag voor Bert Havenaar of een andere partner of sponsor van onze club? Laat het weten via info@rwcahoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.