Meer weten?
Previous
Next

Als club hechten wij veel waarde aan onze partners en sponsoren. Dankzij hun bijdrage kunnen wij investeren in breedtesport en ons aanbod in stand houden en verbeteren. Wat onze partners en sponsoren verbindt met de club en elkaar is dat zij allemaal linksom of rechtsom iets hebben met de wielersport. Tijd om hen wat beter te leren kennen, met vandaag Cor Speijer van Speijer Bouwadvies!

Wie ben je en wat is je rol voor Bouwadvies?

”Mijn naam is Cor Speijer, de eigenaar van Speijer Bouwadvies. Daarnaast ben ik al jaren lid van RWC Ahoy. Je vindt mij regelmatig in het peloton tijdens de dinsdag- en donderdagavond wedstrijden. Alleen nu dus even niet.”

Wat doet jullie bedrijf?

”Ik voer in opdracht van een grote aannemer complete projecten van A tot Z uit. Inmiddels ben ik redelijk ervaren in mijn vak, dus ik ken het wereldje van binnen en van buiten!”

In hoeverre voelen jullie het effect van de coronacrisis?

”Ik begin er nu wel iets van te merken, vooral bij de renovatiewerken waar we direct met de bewoners te maken hebben. Het is voor iedereen een periode met uitdagingen.”

Hoe belangrijk is sport voor jullie?

”Voor mij persoonlijk is sport heel belangrijk! Ik baal dan ook als een stekker dat er niet gekoerst kan worden momenteel. Hopelijk duurt het niet lang meer voordat we weer wedstrijden mogen rijden op de club!”

Wat drijft jullie om RWC Ahoy te supporten?

”RWC Ahoy is een fijne club met een rijke geschiedenis, de juiste mensen aan boort en ambitie. Het voelt goed om daar onderdeel van uit te kunnen maken.”

Heb jij een vraag voor Cor Speijer of een andere partner of sponsor van onze club? Laat het weten via info@rwcahoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.