Als club hechten wij veel waarde aan onze partners en sponsoren. Dankzij hun bijdrage kunnen wij investeren in breedtesport en ons aanbod in stand houden en verbeteren. Wat onze partners en sponsoren verbindt met de club en elkaar is dat zij allemaal linksom of rechtsom iets hebben met de wielersport. Tijd om hen wat beter te leren kennen!

Wie ben je en wat is je rol?

Hallo, ik ben Patricia Brabander en eigenaar van Sportvoedingswinkel.nl.

Wat doen jullie en wat maakt jullie uniek?

Je bent dagelijks bezig met sport! Wij ook! Het is belangrijk voor zowel je lichaam als voor je prestaties dat je de juiste sportvoeding gebruikt. Op onze website vind je alle informatie over het gebruik van sportvoeding met bijbehorende producten. In ons assortiment hebben wij gekozen voor topmerken, zoals SIS, Born, Sportsbalm, Bye, Beet-it, Etixx, Eurosport Nutrition en 100% zonnebrillen. Persoonlijk advies, snelle levering en de mogelijkheid om producten af te halen dragen ertoe bij dat wij worden gezien als de meest persoonlijke webwinkel. Je vindt ons op slechts 4 kilometer van het RWC Ahoy parcours aan de Anne de Vriessingel 21 in Berkel en Rodenrijs. Wat beloven we en waar staan we voor:

  • Sportvoedings specialist
  • Zekerheid van goed advies en goede nazorg
  • Speciaal geselecteerde sportvoeding
  • Persoonlijke service
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Veilig betalen middels iDeal
  • Ook direct af te halen in Berkel en Rodenrijs, centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer
  • Snelle levering
  • Leuk om te geven en leuk om te krijgen: Sportvoedingswinkel.nl cadeaubonnen

Hoe vergaat het jullie in deze lastige en vreemde tijd?

Wij zien deze tijd als een uitdaging, op dit moment wordt er veel gesport en daar wij een brede klantengroep (o.a. hardlopers, triahtleten, fietsers en schaatsers) bedienen groeien wij stevig door. Volgend jaar januari zullen wij gaan verhuizen naar een nieuw bedrijfspand, welke wij afgelopen april hebben gekocht. Daar kunnen wij kantoor en magazijn bij elkaar brengen. De locatie in Bergschenhoek tegen het Bergsche bos geeft vele mogelijkheden. Ook fabrikanten zien wat wij aan het doen zijn en komen naar ons toe of wij hun assortiment willen opnemen. Recent voorbeeld hiervan is 100% bekend o.a. van Matthieu van der Poel

Hoe belangrijk is sport voor jullie bedrijf?

Wij ademen sport! Wielrennen, mountaibiken en hardlopen, het zit in ons DNA. Vele mooie uitdagingen hebben wij al op de fiets mogen aangaan.

Waarom zijn jullie sponsor van RWC Ahoy?

De jeugd van mijn man Leon Brabander ligt bij Ahoy. Wij hebben er in de loop van de jaren heel veel moois voor teruggekregen (ervaring, doorzettingsvermogen en vrienden) dan wil je ook iets terug geven. En wat is er nu mooier om de breedte te mogen sponsoren, startende vanaf de jeugd.

Als ondernemer met veel ervaring: wat zou jij willen toevoegen aan RWC Ahoy of wat kan RWC Ahoy toevoegen aan jouw bedrijf?

Doe alles met passie en focus, groei mee in een snelle veranderende samenleving.

Wist je dat je als Ahoy lid altijd 10% korting bij ons krijgen? Wil je de kortingscode ontvangen? Stuur dan een bericht naar: klantenservice@sportvoedingswinkel.nl

Heb jij een vraag voor Patricia of een andere partner of sponsor van onze club? Laat het weten via info@rwcahoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.